ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

PREMIJERA FILMA “48 SATI I JEDAN MINUT” I PANEL DISKUSIJA 22. MARTA U ARENI

Deo ekipe filma pred novosadskom publikom

Novosadska premijera srpsko-američkog filma "48 sati i jedan minut" rediteljke Sanje Rajačić, poznatije po scenskom imenu Sonia Alexe, zakazana je za petak, 22. mart u 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Nakon projekcije deo ekipe filma pokloniće se publici i uslediće panel diskusija. Ulaznice u prodaji!

Učesnice panel diskusije biće rediteljka filma Sanja Rajačić, novinarka Milica Kravić Aksamit i psihološkinja (Centar za nestalu i zlostavljanu decu) Ružica Radović. Teme koje će biti u fokusu panela su Amber Alert u Srbiji - njegova primena, prednosti i propusti, značaj društveno-angažovanog filma, izveštavanje na temu nestale dece i aktuelni programi prevencije.

Aleksandra se vraća u svoju otadžbinu, dve decenije nakon rata, u želji da odgoji ćerku u duhu srpske kulture. Porodična idila biva uništena otmicom petogodišnje Lene. Izjava dežurnog policajca da se deca obično pojave do jutra, kao opravdanje za nepokretanje istrage dok ne prođe 48 sati, razbesni Aleks i prisili je da se sama uputi na ulice Beograda, u lavirint straha i nepoznatog.

Film je posvećen devojčici Tijani Jurić (1999-2014) čije je tragično stradanje pre tačno deset godina ostavilo duboki ožiljak u našem narodu i javnosti.

U filmu igraju Nataša Ninković, Radivoje Raša Bukvić, Vanja Ejdus, Marina Ćosić i Klara Hrvanović, a ulogu tumači i Marko Živić (1972-2021), dok legenda srpske scene Nebojša Glogovac (1969-2018) nažalost nije doživeo da ostvari svoju planiranu rolu u ovom filmu.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex!



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 27.04.2024.

2024-04-27

SEĆANJE

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA:BELO

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

RIVALI

KASKADER

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

BABA JAGA (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar