ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

Roda Cineplex je kompletno renoviran 2002. godine kada je u prostoru starog bioskopa izgradjen moderan cineplex sa tri bioskopske sale, ukupnog kapaciteta 387 mesta i širokim foajeom u kom je smešten kafe bioskopa.

Roda Cineplex često ugošćava filmske umetnike i radnike u kulturi. Kod nas se realizuju premijere igranih i dokumentarnih filmova, organizuju se konferencije za štampu, seminari, susreti. Bioskopski ugodjaj nije kompletan bez kokica i drugih bioskopskih koncesija, koji spadaju u standardnu ponudu našeg bioskopa.

Roda Cineplex se nalazi na Banovom brdu, gradskim prevozom odlično je povezan sa centrom grada, Novim Beogradom i svim čukaričkim naseljima prema periferiji grada. Dodjite u naš bioskop i uverite se u fantastičan kvalitet bioskopske projekcije u našim salama, kao i u ugodan ambijent našeg foajea i kafea bioskopa.

 

 

Sale su opremljene vrhunskom digitalnom tehnikom za 2D i 3D projekcije. Roda Cineplex poseduje polarizacione DepthQ 3D i 3D Dolby digital modulatore poslednje generacije. U kombinaciji sa našim Harkness silverscreen

platnima i Christie i Barco digitalnim projektorima, rezultat je fantastičan kvalitet slike i najuverljiviji utisak treće dimenzije, bez zamaranja vaših očiju!

 

Najsavremeniji Dolby Digital Surround EX procesori zvuka, u kombinaciji sa JBL zvučnim sistemima, profesionalno su optimizovani kako bi publici obezbedili najviši nivo zvuka, za potpuni ugodjaj u filmu.

 

Naša sedišta pružaju najviši nivo bioskopskog komfora, kao i savršen pogled na platno. Stepenasto raspoređena IRWIN SEDIŠTA visoke klase, sa optimalnim razmakom između redova od 1.2m, omogućuju nesmetan prolaz do vaših mesta i ujedno pružaju pun, neometan pogled na bioskopsko platno, tako da možete u potpunosti uživati u filmu gde god da ste u sali.

 

Bioskopske sale

 

SALA 1

   

 

Broj sedišta: 249

Broj redova: 11

 

SALA 2

 

Broj sedišta: 78

Broj redova: 8

 

SALA 3

 

Broj sedišta: 54

Broj redova: 6

 

 


MEDIJSKI PARTNERI I PRIJATELJI
DANAS NA REPERTOARU 15.06.2024.

2024-06-15

U MOJOJ GLAVI 2 3D( sinhronizovano)

U MOJOJ GLAVI 2 ( titlovano)

GARFILD 3D (sinhronizovano)

FURIOZA: POBESNELI MAKS SAGA

LOŠI MOMCI:SVE ILI NIŠTA

DEČKO UBIJA SVET

U MOJOJ GLAVI 2 ( sinhronizovano)

ZA DANAS TOLIKO

GARFILD 2D (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Arena cineplex brzi repertorar