ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

POKLON ZA SVAKOG POSETIOCA UZ POVRATAK ISTERIVAČA DUHOVA

Svaki duh koji je ikada uhvaćen, biće oslobođen!

Čuvena franšiza sa originalnom postavom, uz pomoć novih Isterivača duhova, stiže na Arena Fan veče u četvrtak, 11. aprila od 19 časova. Za svakog posetioca pripremljen je poklon, kao i iznenađenje za najsrećnije, a sve fanove porodice Spengler očekuje avantura pod nazivom „Isterivači duhova: Ledena pretnja“ na velikom platnu bioskopa Arena Cineplex. Ulaznice u prodaji!

Svakog posetioca Arena Fan večeri očekuje tematski slatkiš, a najsrećnije ekskluzivni pokloni iz filma. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex, a rezervacija je moguća onlajn putem aplikacije Arena Cineplex ili sajta www.arenacineplex.com.

U filmu „Isterivači duhova: Ledena pretnja“, Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali, prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, i novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

Originalna postava iz prva dva filma se vraća - Bil Marej, Den Akrojd i Erni Hadson. Na veliko oduševljenje mlađe publike, u glavnim ulogama su Fin Vulfhard, Mekena Grejs i Pol Rud.

Pripremite se za stare Istraživače duhova, koji moraju da udruže snage sa svojim novim regrutima kako bi spasili Njujork od moćnog neprijatelja.

Vidimo se u Areni Cineplex!



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 29.04.2024.

2024-04-29

SEĆANJE

PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA:BELO

ZA DANAS TOLIKO

RIVALI

KASKADER

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

RUSKI KONZUL

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar