02/06/2015

DOMAĆI FILM OFF NA REPERTOARU OD 4. JUNA!

Novi domaći film Off,  minimalistička drama sa elementima trilera u formi ispovesti glavnog junaka stiže na velika platna!
Ako samom sebi ne izabereš put, izabraće ga neko drugi.
 
Iznenadni telefonski poziv mlađeg brata, ucenjenog od korumpiranog inspektora koji mu preti zatvorskom kaznom, menja život Mihajla Lubarde iz korena. U uznemirujućoj potrazi za svojim bratom, on se uvlači u zamršenu mrežu beogradske policije, nepregledan lavirint tajnih službi i tajanstven svet poluilegalnih trka koje se i dalje nesmetano održavaju na gradskim ulicama.
 
Off je minimalistička drama sa elementima trilera u formi ispovesti glavnog junaka i srpska verzija art house ostvarenja Locke Stivena Najta, koji se naslanja na tradiciju jugoslovenskog crnog talasa, specifičnog filmskog izraza Miloša Radivojevića, i prati trag kultnog serijala Paklene ulice, tretirajući temu pogrešnih životnih izbora i večite ljudske težnje da se u životu pronađe i izabere pravi put. 
Scenario za film inspirisan je dokumentima i člancima iz dnevne štampe, kao i autentičnim svedočenjima i ispovestima učesnika i svedoka.


comments powered by Disqus

Uskoro

Star Wars: The Last Jedi
JUMANJI
DEDA MRAZ