12/08/2015

13.08. STIŽE HAOS U NAJAVI!

Producent filma Deveruše predstavlja novu urnebesnu komediju Haos u najavi! Pogledajte kako izgleda film čiji scenario potpisuje hit stand-up komičarka!
Nijedan savremeni reditelj nije opisao haotični ljudski život s takvim komičnim i kulturno-antropološkim darom kao što je to Džud Apatov. Najrazličitiji hitovi od onih koje je on režirao, poput Zaglavilo se i 40 banki, a nevin i onih koje je producirao, poput Kul momci i Deveruše, imaju jednu zajedničku crtu – iskren, nepokolebljiv komični pogled na komplikovano odrastanje u modernom svetu.
 
Apatov je poznat i po tome što pomaže novim komičarima da se probiju u „mejnstrim“, od Seta Rogana do Lene Danam. Sada, u svom petom filmu koji režira, Apatov ponovo donosi portret nezaboravnog lika, i glumu nove zvezde komedije, koja je i napisala scenario za film Haos u najavi, Ejmi Šumer. Ona tumači lik žene koja živi život po svojim pravilima i nikome se ne pravda zbog toga, čak i kad bi možda trebalo.
 
Otkad je bila mala, otac joj je utuvio u glavu da monogamija nije realna. Sad, kao novinar za jedan časopis, Ejmi živi po tom pravilu – uživa u neinhibiranom životu bez dosadne ljubavne veze koja guši – ali se, zapravo, nalazi u kolotečini. Kad počne da se zaljubljuje u čoveka o kome piše članak, šarmantnog i uspešnog sportskog lekara po imenu Aron Koners (Bil Hejder), Ejmi će početi da se pita da li su ostali odrasli, uključujući i ovog momka kome se izgleda stvarno dopada, možda na tragu nečeg revolucionarnog.


comments powered by Disqus

Uskoro

Star Wars: The Last Jedi
JUMANJI
DEDA MRAZ