ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

ZEC PETAR NA REDOVNOM REPERTOARU

Zec Petar je stigao u Arenu! Pogledajte najočekivaniji porodični film ovog proleća!

Zec Petar je stigao u Arenu! Pogledajte najočekivaniji porodični film ovog proleća!

Upoznajte Zeca Petra. On je nestašan, impulsivan, nekada pravi nestaško ili jednom rečju, tipičan zec adolescent. Ovo nije zeka iz bajki koje su vam čitale mame i bake. Ovo je zec koji će da probudi buntovnika u vama i želju za ludom zabavom.

Zec Petar ili originalno Peter Rabbit na veliko platno stiže iz obožavane i rado čitane serije knjiga čiju popularnost najbolje opisuju brojke: 45 miliona prodatih knjiga, prevodi na 36 jezika i 114 godina postojanja bez naznaka da im popularnost opada. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez pantalona je svojevrsna ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih ali i onih malo starijih.

Ali u filmu publiku zabavlja ipak malo drugačiji zec, kako i sami producenti naglašavaju. Zec Petar, koji će nas ovog proleća naterati na porodični odlazak u bioskop, je nestašan, pomalo nevaljao i obožava da stvara probleme. Upravo takav zec u ovoj priči suočiće se sa velikim životnim izazovima i nevoljama.

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora pa počnu da je uništavaju bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali, mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je istovremeno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju završava bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tomice odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u londonsku metro stanicu pa sve do opasnih ulica grada i nazad. Ali na kraju, Petar mora da shvatiti da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

 

U animirano-igranom filmu Zec Petar publiku očekuje prava akcija, britak humor, sjajna gluma i likovi koji će oduševiti sve postojeće fanove ali i stvoriti nove. Pored Zeca Petra ludu zabavu osiguraće i Petrovi prijatelji, takođe vrlo karakteristični i još više zabavni. Ova savremena animirano-igrana komedija nasmejaće vas do suza.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 18.04.2024.

2024-04-18

Tačka povratka

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar