ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

VENOM 3: POSLEDNJI PLES UZ POKLONE, IZNENAĐENJA I ČUVENO ARENA FAN VEČE

Arena Fan veče, 23. oktobra donosi na veliko platno dugoočekivani film uz posluženje, dukseve inspirisane filmom, figure i stripove!

Svedočite epskoj završnici Venom trilogije u sredu, 23. oktobra od 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Arena Fan veče donosi na veliko platno dugoočekivani film „Venom 3: Poslednji ples“ i Toma Hardija u čuvenoj ulozi, uz poklone, posluženje i brojna iznenađenja. Ulaznice su u prodaji!


U holu bioskopa, pre projekcije, publika će uživati u tematskom posluženju, kao i u kutku za fotografisanje fan art umetnika iz New Point of Culture. Najsrećniji će kući poneti ekskluzivne poklone iz filma, kao i unikatne poklone naših partnera – dukseve ili majice sa motivima iz filma od brenda Thready, stripove od Čarobne knjige i pop figure od Game Centra.


Tom Hardi se vraća kao Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvel likova. Edi i Venom su u bekstvu. Progonjeni od oba njihova sveta, dvojac je prisiljen da donese razarajuću odluku koja će spustiti zavese na Venomov i Edijev poslednji ples.


U filmu „Venom 3: Poslednji ples” glume Tom Hardi, Čivetel Ejfor, Džuno Templ, Pegi Lu i drugi.Film je režirala Keli Marsel prema scenariju koji je i sama napisala prema sopstvenoj i priči Hardija.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 22.10.2024.

2024-10-22

VIKEND MISIJA

SVEMU DOĐE KRAJ

MALE ŠAPE NA VELIKOM PUTOVANJU (sinhr.)

PRVA KLASA PUN GAS!

KLINCI KAUBOJCI (sinhronizovano)

MEGDAN : IZMEDJU VODE I VATRE

NEUKROTIVI ROBOT 3D (sinhronizovano)

OSMEH 2

DŽOKER: LUDILO U DVOJE

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar