ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

USKRŠNJA ČAROLIJA U ARENI CINEPLEX 22. I 23. APRILA

Besplatne kreativne radionice, interaktivna predstava i pokloni za mališane

Euforiju pred uskršnje praznike upotpuniće različiti sadržaji za najmlađe u bioskopu Arena Cineplex. Na Veliki petak, tradicionalno, deca će imati priliku da farbaju jaja u bioskopu, dok je subota rezervisana za tematsku interaktivnu predstavu, face painting i druženje u holu bioskopa. Svi uskršnji sadržaji su besplatni, a za mališane smo pripremili i poklon dečje magazine Mali Zeka, Bubamara i Dečije novine junior.*


Zabava za najmlađe počinje u petak, 22. aprila od 15:30h do 18h kada će zajedno sa omiljenom Vilom četkicom ukrašavati uskršnja jaja uz razne tehnike za koje im je pribor obezbedila knjižara Octopus by Univerzal, a nastavlja se u subotu 23. aprila u istim terminima kada će slađani i malko trapavi Gospodin Zeka i njegova drugarica Vila Četkica decu voditi u detektivsku potragu za uskršnjim jajima.


Uz brojne sadržaje, najmlađi će uživati i u raznim dečjim filmovima, sinhronizovanim na srpski jezik kao što su „Koko Zeka i tajna Mrkog Hrčka“, „Zečija akademija: Nemoguća misijaja“, „Sonikov film 2“, „Škola magičnih životinja“, „Pocrvenela panda“ i mnogi drugi.


Dođite da kroz interaktivnu predstavu, igrice i kreativne radionice pomognete Vili i Zeki da pripreme šarene, vesele ukrase za predstojeći praznik.


*Dok traju zalihe.

 


comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 20.04.2024.

2024-04-20

Tačka povratka

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

BABA JAGA (sinhronizovano)

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUNG FU PANDA 4 3D (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar