ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

PORODIČNI VIKEND UZ POKLONE I NOVE AVANTURE OMILJENE PČELICE

15. i 16. januara mališane očekuju nove avanture pčelice Maje i njene družine kao i pokloni kojima će se zasladiti i nešto novo naučiti

Porodični vikend uz najnovije pustolovine pčelice Maje i njenih prijatelja zakazan je za subotu i nedelju, 15. i 16. januar u bioskopu Arena Cineplex. Svako dete koje pogleda ovu sjajnu avanturu dobiće na poklon dečji časopis Neven i slatkiš. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Arena.


Kad Maja i Pavo, spasu princezu mrava, naći će se usred epske bitke koja će ih odvesti u čudne nove svetove, a njihovo prijateljstvo staviti na iskušenje. Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba! Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoleti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se ,,jaje" izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – predivnom, ljupkom malom princezom.


U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su: Mina Lazarević, Stevan Piale, Tomaš Sarić, Dimitrije Stojanović, Đurdjina Radić , Marko Mrđenović, Vladimir Marković Luni, Milan Antonić, Ognjen Drenjanin, Anja Orelj, Milena Moravčević, Vuk Gajić, Jelena Marković, Ivona Rambosek, Rajko Bogosavljević i Milan Krunić.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 16.04.2024.

2024-04-16

MONKEY MAN

PRISILA

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

Godzilla x Kong: Novo Carstvo 3D

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar