ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

PORODIČNI DAN

Animirani junaci Trolovi vraćaju se u bioskop Arena Cineplex još zabavniji i veseliji, a tim povodom biće organizovan Porodični dan sa poklonima za sve mališane u nedelju, 4. oktobra, od 16h do 18h.

Dragi prijatelji,

Animirani junaci Trolovi vraćaju se u bioskop Arena Cineplex još zabavniji i veseliji, a tim povodom biće organizovan Porodični dan sa poklonima za sve mališane u nedelju, 4. oktobra, od 16 do 18 časova.

Najmlađi ljubitelji animiranih filmova dobiće na poklon, uz kupljenu ulaznicu, dečije magazine „Bubamara“ ili „Mali zeka“, a na besplatnoj radionici u holu bioskopa, u organizaciji naših prijatelja iz „Oblutka“, imaće priliku da naprave figurice od plastelina inspirisane ovim junacima i nakon toga učestvuju u poklon igri.

Za najkreativniju figuricu glasaće se putem Instagram profila Arene Cineplex, a pobednici će dobiti zanimljive i korisne poklone od naših prijatelja iz trambolina parka „Amplituda" i Sportskog društva „Partizan 2“.

Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

Povedite svoje mališane na raspevani Porodični dan ove nedelje, 4. oktobra, od 16 do 18 časova.

Vidimo se u Areni Cineplex!

*Bioskop Arena Cineplex poštuje sve propisane epidemiološke mere u cilju sprečavanja širena virusa covid-19. Radionice za najmlađe biće organizovane u holu bioskopa. Za stolovima moći će da sedi najviše petoro dece, uz poštovanje fizičke distance. U holu bioskopa nalaze se punktovi sa beskontaktnim aparatima za dezinfekciju ruku. U bioskopskim salama grupa do najviše 6 osoba može da sedi zajedno, dok je sa leve i desne strane jedno mesto razmaka koje se ne prodaje.


comments powered by DisqusDANAS NA REPERTOARU 05.03.2021.

2021-03-05

OLIVER TVIST

Lovac na čudovišta

TOM I DŽERI (sinhronizovano)

JEDINI IZLAZ

DUŠA 3D(sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar