ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

DEDPUL I VULVERIN NA PONOĆNOJ PROJEKCIJI UZ ARENA FAN VEČE

Prava poslastica iz Marvel studija stiže uz piće dobrodošlice, poklone i nezaboravnu filmsku avanturu

Legendarni Dedpul i Vulverin vraćaju se na velika platna u velikom stilu! Bioskop Arena Cineplex pružiće priliku pravim fanovima Marvelove akcione avanture “Dedpul i Vulverin” da pogledaju ovo dugoočekivano ostvarenje među prvima, u utorak, 23. jula u 23.59h. Iste noći fanove očekuje i tematsko veče, Arena Fan, koje donosi pivo dobrodošlice od craft pivare HOG, poklon poster, a najsrećnijima, fan art majice inspirisane filmom, od brenda Thready. U holu bioskopa posetioce će dočekati “gost iznenađenja” koji će biti raspoložen za fotografisanje. Arena Fan veče podražno je od strane kompanije Aptiv. Ulaznice u u prodaji.


Marvel studio ujedinio je dva omiljena lika, Logana, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio i nema volje da bude Vulverin i Vejda, odnosno Dedpula, koji mora da pronađe način da spasi svoj svet. Njihovi putevi se ukrštaju kako bi pobedili zajedničkog neprijatelja.


Posle šest godina i veoma uspešnih filmova “Dedpul” i “Dedpul 2”, u glavnim ulogama ponovo gledamo Rajana Rejnoldsa i Hjua Džekmena, dok će naš glumac, Stefan Kapičić, ponoviti ulogu Kolosusa. Režiju potpisuje Šon Levi, poznat po filmovima “Noć u muzeju”, “Pink panter”, “Glavni heroj” i mnogim drugim, koji je bio i producent svetski popularne serije “Stranger Things”. Uloge u filmu tumače i Džoš Brolin, Ema Korin, Dženifer Garner, Patrik Stjuart i mnogi drugi.
Vidimo se na Arena Fan večeri uz piće dobrodošlice, poklone i nezaboravnu filmsku avanturu! Ulaznice su u prodaji.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 08.09.2024.

2024-09-08

200% VUK (sinhronizovano)

78 DANA

10 ŽIVOTA (sinhronizovano)

PANDA U AFRICI (sinhronizovano)

U MOJOJ GLAVI 2 3D( sinhronizovano)

SA NAMA SE ZAVRŠAVA

BITLĐUS BITLĐUS

UNIVERZALNA TEORIJA

DEDPUL I VULVERIN 3D

GROZAN JA 4 3D (sinhronizovan)

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar