ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

SVEČANA PREMIJERA FILMA HOTEL BEOGRAD 11. MARTA U ARENI CINEPLEX

Glumačka ekipa filma Hotel Beograd na crvenom tepihu i pred publikom bioskopa Arena Cineplex

Svečana premijera najnovijeg filma Miloša Bikovića ,,Hotel Beograd” biće održana u bioskopu Arena Cineplex u sredu, 11. marta, sa početkom u 20 časova, nakon koje će se gostima bioskopa pokloniti glavni akteri ove komedije. Zbog velikog interesovanja, u prodaju su puštene i ulaznice za dodatne projekcije od 19:30h i 19:45h nakon kojih će posetioci takođe imati priliku da aplauzom pozdrave deo glumačke ekipe filma, na čelu sa Milošem Bikovićem. Svečana premijera biće propraćena crvenim tepihom kojim će glumci proći pred projekciju od 20 časova.


Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu, na neki način je nastavak čuvene ruske serije ,,Hotel Eleon” koju su sa velikom pažnjom pratili gledaoci u našoj zemlji i koja je pridobila naklonost brojne publike i pozitivne kritike.
Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela ,,Beograd”, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće.


U glavnim ulogama našli su se Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.


Ulaznice za svečanu premijeru filma i dodatne, specijalne projekcije filma ,,Hotel Beograd” u prodaji su na blagajni bioskopa Arena Cineplex.



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 19.03.2024.

2024-03-19

NEPOŽELJNI

TONI ŠELI I MAGIČNO SVETLO (sinhronizovano)

AMELIJINA DECA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

KUNG FU PANDA 4 3D (sinhronizovano)

DINA: DRUGI DEO

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar