ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

STAND UP SRĐANA OLMANA U ARENI 1. APRILA

Svetski dan šale, 1. april obeležiće mnogo smeha uz Srđana Olmana i njegov stand up show

Jubilarna godina bioskopa Arena Cineplex donosi novine, ne samo filmskim sladokuscima, nego i posetiocima širih interesovanja. Tim povodom, Arena sa zadovoljstvom predstavlja stand up nastup Srđana Olmana “Šta nas je snašlo?” koji će biti održan u četvrtak, 1. aprila u 19 časova u najvećoj sali bioskopa. Ulaznice po ceni od 800 dinara od danas su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.


Svetski dan šale, 1. april idealna je prilika da se dobro nasmejete i opustite uz novi show koji je pripremio nosilac titule “Najbolji komičar Srbije” iz 2014. godine, Srđan Olman. Nakon što je sa svojim One man show-om “Severno ledeni humor” obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi show “Pravda za Olmana” koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno pomenutim problemima tokom Srđanovog detinjstva. Iako je mislio da treći show neće pisati narednih godinu dana, korona virus poremetio mu je planove i naterao ga da napiše i svoj treći show “Šta nas je snašlo?” Olman kaže da je ovaj show nastao za rekordna dva meseca, što je samo pokazatelj koliko je frustracije u njemu izazvala novonastala situacija u kojoj je, osim društvenog života, dobrim delom izgubio mogućnost i pravo na rad.


O najaktuelnijoj temi, ali na potpuno drugačiji način i iz drugog ugla imaćete priliku da čujete od Olmana lično 1. aprila u 19 časova u bioskopu Arena Cineplex. Obezbedite svoje karte na vreme. Radno vreme blagajne je od 9h do 19h.

 


comments powered by DisqusDANAS NA REPERTOARU 10.04.2021.

2021-04-10

MORTAL KOMBAT

POGREŠAN KORAK

SAVRŠEN NEPRIJATELJ

DUŠA 2D(sinhronizovano)

TOM I DŽERI (sinhronizovano)

JEDINI IZLAZ

LESI SE VRAĆA KUĆI( sinhronizovano)

DUŠA 3D(sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar