ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

PORODIČNI VIKEND UZ TOMIJA I DŽERIJA I POKLONE ZA NAJMLAĐE

Omiljeni Tom i Džeri stižu na veliko platno a tim povodom Arena Cineplex obradovaće najmlađe zanimljivim poklončićica 20. i 21. februara

Jedno od najomiljenijih animiranih rivalstava između Toma i Džerija stiže na veliko platno Arene Cineplex, a tim povodom biće organizovan Porodični vikend sa poklonima za sve mališane 20. i 21. februara.


Najmlađi posetioci tokom Porodičnog vikenda dobiće na poklon dečiji magazin “Bubamara”, masku Toma ili Džerija i slatkiš od Arene Cineplex (do isteha zaliha).


Čuvene avanture mačke i miša ponovo počinju u najlepšem hotelu u Njujorku uoči “venčanja veka” kada Džeri prisili očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.
Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodavaca u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.


Povedite svoje mališane na Porodični vikend pun smeha i sjajnih avantura!
Vidimo se u Areni Cineplex!

 comments powered by DisqusDANAS NA REPERTOARU 22.06.2021.

2021-06-22

LUKA 3D (sinhronizovano)

IZBRISANA ISTORIJA

KRUDS – NOVO DOBA 3D (sinhronizovano)

PRIZIVANJE ZLA: ĐAVO ME JE NATERAO

PAKLENE ULICE 9

LUKA 2D (sinhronizovano)

ZLICA

TIHO MESTO 2

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar