06/12/2016

VOJNA AKADEMIJA 3 - NOVI POČETAK NA REDOVNOM REPERTOARU

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona nastavlja  svoje avanture. Vojna akademija 3 na redovnom repertoaru
Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovi ambicioznih mladih ljudi koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, među kojima se izdvajaju Gruja i Bugi, dva nerazdvojna druga, Ika, super inteligentan buntovnik, šarmantna brbljivica Ceca, tajanstvena i pomalo usamljena Anđela i Maša, devojka koja na Akademiji vidi beg od posesivne majke. Ono što će njima biti najvažnija zajednička lekcija je spoznaja da Vojna akademija nije samo vojna škola, već škola života.
Novi nastavak „Vojne akademije“ donosi nove profesionalne i ljubavne zaplete i prepliće sudbine junaka jedne od najgledanijih serija. Stigla je nova generacija glumaca, ali tu su i oni dobro poznati, sada – u oficirskim uniformama.
 
„Sve je isto i danas kada sam posle tri godine ponovo obukao uniformu, sve je došlo samo od sebe i moje je bilo samo da kažem tekst i moram priznati da se veoma radujem svakom povratku ovom liku i ovoj instituciji“, otkrio je glumac, Bojan Perić.
 


comments powered by Disqus

Uskoro

Star Wars: The Last Jedi
JUMANJI
DEDA MRAZ