ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

U PRODAJI KARTE ZA PREMIJERU ČUVENOG FILMA DŽUMANDŽI

ARENA FAN na premijeri filma Džumandži: Dobrodošli u džunglu, 27.12. Pozivamo vas da zajedno pogledamo premijeru nezavisnog nastavka kultnog hita iz 1995. Svaki posetilac dobija poklon!

„Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ je nezavisni nastavak kultnog hita iz 1995. godine u kome je glavnu ulogu tumačio Robin Vilijams. Glavne uloge, u ovoj novoj i neverovatnoj avanturi, ovoga puta tumače Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Džilijan.

Glumci novog Džumandžija otvoreno naglašavaju značaj prvog filma, uticaj prerano preminulog Robina Vilijamsa, kao i celu Džumandži priču koja ih je još kao decu začarala. Svesni činjenice da je originalni Džumandži mnogima obeležio detinjstvo, ekipa nastavka htela je da zadrži upravo taj duh filma i da se priča prirodno nastavi. Nastavak kultnog filma svakako donosi novosti, promene i nadogradnje, kako sadržajne tako i tehničke. I ovaj put, u centru radnje je igra i to najposebnija igra na svetu koja je jedva dočekala da bude ponovno zaigrana. Figure su ovog puta u rukama Dvejna Džonsona, Kevina Harta, Džeka Bleka i Karen Džilijan.

U prvom Džumandžiju, kada je igra oživela - brojna stvorenja iz Džumandžija došla su u stvarni svet. U nastavku, situacija je drugačija i glavni likovi odlaze u svet Džumandžija gde moraju, u realnim okolnostima, da završe igru ili da zauvek ostanu zarobljeni u Džumandžiju. Glavni protagonisti su ušli u novu igru u telima avatara koje su sami nasumično izabrali, ne znajući važnost svog odabira. I sada, zajedničkim snagama i sa novim veštinama, moraju da završe i pobede igru.comments powered by DisqusDANAS NA REPERTOARU 17.01.2018.

2018-01-17

Doušnik

Traži se matori

Najmračniji čas

Koko 3D (sinhronizovano)

Legenda o Kolovratu

Deda Mraz i kompanija (sinh)

DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU 3D

Ferdinand 3D (sinhronizovano)

Star Wars: Poslednji Džedaji 3D

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar