ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

Å TRUMPFOVI STIŽU 25.03. KARTE U PRODAJI!

Å trumpfovi, jedni od najpoznatijih i najpopularnijih animiranih likova svih vremena ponovno nam stižu na velika platna! Pogledajte ih pre svih 25.03.
Štrumpfovi, jedni od najpoznatijih i najpopularnijih animiranih likova svih vremena ponovno nam stižu na velika platna  ŠTRUMPFOVI : SKRIVENO SELO film koji se od 30. marta počinje prikazivati u domaćim bioskopima. Naši omiljeni animirani junaci ove će godine udružiti snage s UNICEF-om i Fondacijom Ujedinjenih Nacija kako bi uticali na decu, mlade i njihove porodice da se uključe u stvaranje srećnijeg, mirnijeg, ravnopravnijeg i zdravijeg sveta.
 
ÄŒak ni oni najoptimističniji nisu mogli da predvide da će 2011. godine prvi nastavak jednostavno nazvan „Štrumpfovi“ biti toliko gledan. Tim rezultatom „Štrumpfovi“ su postali ubedljivo najgledaniji film te godine. Dve godine kasnije, „Štrumpfovi 2“su napravili još bolji rezultat, jer su svi želeli da ih vide u novim avanturama. Ne treba ni spominjati da su i tada naši omiljeni filmski junaci zauzeli prvo mesto kada su najgledaniji filmovi godine u pitanju.
Upravo zbog svoje velike popularnosti, Štrumpfovi su se odlučiti pridružiti kampanji “Mali Štrumpfovi, Veliki Ciljevi” “Prava poruka ove kampanje je da svako od nas može da napravi promenu, bez obzira jesmo li veliki ili mali. Podrška Ujedinjenim Nacijama i nastavak dugogodišnje saradnje sa UNICEF-om čast je i privilegija”, izjavila je Veronika Kliford, ćerka kreatora Štrumpfova, Peja.
 
 
Za razliku od svojih prethodnika, ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO u potpunosti je animirani film. Kao i svi animirani filmovi poslednjih deset godina i ovaj ćemo u domaćim bioskopima moći da gledamo u sinhronizovanoj verziji u režiji Dragana Vujića Vujketa, a neki od domaćih glumaca koji su pozajmili svoje glasove omiljenim junacima su: Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i mnogi drugi. Ovoga puta su se mnoge ličnosti iz javnog života, kojima gluma nije primarno zanimanje, poput Sandre Perović ,Vladimira Jelića , Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića , Inspektora Blaže  i Milana Inića Yasserstaina odazvale na poziv distributerske kuće Con film i takođe svojim glasovima oplemenili domaću verziju filma.
 
Animirani hit ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO moći ćete da pogledate na ekskluzivnim projekcijama od 25. marta u Rodi Cineplex.
 


comments powered by DisqusDANAS NA REPERTOARU 13.12.2018.

2018-12-13

Kralj Petar Prvi

Krid 2

AKVAMEN 3D

KRCKO ORAŠČIĆ I ČETIRI KRALJEVSTVA 3D

Robin Hud - Početak

SPAJDERMEN - NOVI SVET 3D (sinhronizovano)

Južni Vetar

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar