12/06/2015

ŠPIJUNI NA REDOVNOM REPERTOARU

Ne propustite urnebesnu akcionu komediju od reditelja filmova Deveruše i Žestoke devojke sa Melisom Mekarti, Džejsonom Stetamom i Džud Louom
Melisa Mekarti u komediji Špijuni glumi Suzan Kuper, skromnu CIA analitičarku koja je heroina iz senke niza opasnih misija agencije. Ona svakodnevno radi u podrumu američke obaveštajne službe CIA, a već deset godina je desna ruka super špijuna koga igra Džud Lo. Kada on nestane, a drugi top agent Džejson Stetam bude razotkriven, Suzan postaje poslednja nada CIA-e da spreči najpoznatijeg svetskog trgovca oružijem da ne izazove globalnu katastrofu.
 
Suzan dobija zadatak koji ne može da odbije – da se neprimetno infiltrira u njegove redove, osveti smrt kolege i spasi svet. Suzanini veliki snovi o pravoj akciji brzo se rasplinjavaju kada dobije novi identitet i postane razvedena domaćica iz Ajove. Međutim, njena uloga u spašavanju sveta možda je samo na prvi pogled neatraktivna i nezabavna.
 
Reditelj Pol Fig (Žestoke devojke, Deveruše) uvek ima spreman odgovor – kako je došao na ideju da režira špijunsku komediju: Oduvek sam želeo da snimim film o Džejmsu Bondu. Međutim, nikada mi ne bi dozvolili da to uradim. S obzirom da sam volim da radim sa zabavnim i jakim ženama, dok sam pisao scenario, imao sam na umu Melisu. Potajno sam se nadao da će ona biti u filmu. Uspeli smo na kraju da uskladimo snimanje sa njenim obavezama.
 
U filmu Špijuni pored Melise Mekarti, Džuda Lova, Džejsona Stetama, igraju i Rouz Bern, Bobi Kanavale i Alison Dženi.


comments powered by Disqus

Uskoro

Star Wars: The Last Jedi
JUMANJI
DEDA MRAZ