06/07/2015

NOVI MARVELOV JUNAK ANTMEN STIŽE U BIOSKOPE 15.07. KARTE U PRETPRODAJI

Marvel prvi put na veliko platno donosi jednog od začetnika Osvetnika - Antmena!
Sledeći korak u Marvelovom filmskom univerzumu na veliko platno prvi put donosi jednog od začetnika Osvetnika, Antmena. Marvel komiks je predstavio Henka Pima / Antmena još 1962. godine, a zatim se Pim pojavljuje uz Osvetnike i debiju tima, 1963. godine.
Pim je postao Antmen kada je otkrio hemijsku supstancu, Pim česticu, pomoću koje menja svoju veličinu i dobija nadljudske sposobnosti. Uz napredak još jedne Pimove tehnologije, Antmen ima mogućnost i da upravlja armijom mrava.
Novo Marvelovo ostvarenje je prava akciona avantura veštog lopova, Skota Langa, današnjeg Antmena. Doktor Pim ga naoružava zadivljujućom moći da se smanji, a da mu se pri tome snaga poveća. Lang mora da probudi uspavanog junaka u sebi i da pomogne Pimu da zaštiti tajnu spektakularnog Antmen odela od sve veće pretnje koje novo doba donosi. Pim i Lang moraju da prevaziđu naizgled nepremostive prepreke da njihov plan uspeo – a plan je odvažna krađa koja će spasiti svet.
 
Antmena igra Pol Rad (I love you, man; Role Models), u ulozi Skota Langa. Evanđelina Lili (Hobit, Šmaugova pustošenja, Lost), je Houp Van Din, ćerka Henka Pima. Kori Stol (House of cards, The Bourne Legacy) igra Darena Krosa ili Stršljena (Yellow jacket); Bobi Kanaval (Šef, Blue Jasmin) je Pakston; Majkl Penja (End of Watch, Američka prevara) je Luis i Majkl Daglas u ulozi doktora Henka Pima.
Režiser je Pejton Rid, priču su pisali Edgar Rajr i Džo Korniš, a uz njih su na scenariju radili i Adam Makej i Pol Rad. Direktor fotografije je oskarovac Rasel Karpenter (Titanik).


comments powered by Disqus

Uskoro

Star Wars: The Last Jedi
JUMANJI
DEDA MRAZ