ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

NEMOGUĆA MISIJA - OTPADNIČKA NACIJA PREMIJERNO 29.07. KARTE U PRETPRODAJI!

Nemoguća misija dobija svoju petu filmsku ekranizaciju u kojoj Tom Cruise ponovo na sebe preuzima ulogu Ethana Hunta.
Tom Kruz je ponovo Itan Hant, koji se suočava s najtežom nemogućom misijom do sad u Nemogućoj misiji – Otpadničkoj naciji, petom nastavku uzbudljivog akcionog-triler serijala.
 
Potpuno tajna špijunska agencija, jedinica za nemoguće misije bila je na udaru, ali sad će biti rasformirana i to u trenutku dok se svetu sprema najopasnija pretnja do sad. Pretnja je Sindikat, neprobojna, vrhunski uigrana grupa odmetnutih špijuna koji su okrenuli leđa svojim zemljama zbog sopstvenog interesa – interesa koji preti da destabilizuje same korene civilizacije. Za Sindikat se dugo pričalo među špijunima da je samo mit. Ali Itan Hant je upravo razotkrio neprijatnu istinu da ova otpadnička nacija ne samo da postoji već je i tempirana bomba koja preti da uništi ceo svet ako on ne učini nešto po tom pitanju. Međutim, CIA ne veruje u to i njegov tim je pod pretnjom. Ali, Itan nikad ne okreće leđa najopasnijim poslovima. Svi kvaliteti zbog kojih je Hant postao nezamenjiv, opet će biti stavljeni na test dok se bude suočavao s najvećim neprijateljem, a to su njegova sposobnost da se namerno nađe u situacijama od kojih zastaje dah, njegova želja da dobro pobedi zlo i slično. Od Beča do Kazablanke, od aviona u letu do morskih dubina, Hant će otići do ekstremnih granica da bi pobedio najveću opasnost u njegovoj karijeri koja je na opasnosti i 
izgrađena. Ali najvažnije od svega, on će pokušati da uradi ono što je zaista važno: da održi lojalnost prema prijateljima i ideji koja će možda nadmudriti nemoguće.


comments powered by DisqusDANAS NA REPERTOARU 17.10.2018.

2018-10-17

Park užasa

Teška vremena u El Rojalu

MALI VESELJAK : Brod spasilac KF (sinhronizovano)

MALI TRAKTOR FERGI 3 KF sinhronizovano

ALADIN 2 KF

MOJ PRIJATELJ ŽIRAFA KF

MUMIN I ZIMSKE ČAROLIJE KF sinhronizovano

FERDINAND 3D (sinhronizovano) KF

Zvezda je rođena

PRVI ČOVEK NA MESECU

Kondorito - Avantura u svemiru 3D (sinhronizovano)

Venom 3D

Džoni Ingliš - Ponovo u akciji

Hotel Transilvanija 3 3D - Odmor počinje (sinhronizovano)

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar