ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

MAGIJA STIŽE NA VELIKO PLATNO ARENE CINEPLEX

Arena fan veče uz poklone i epski nastavak Fantastične zveri: Tajne Dambldora

Magija stiže na veliko platno Arene Cineplex 9. aprila u 19:30h kada ćemo pretpremijerno imati priliku da pogledamo film “Fantastične zveri: Tajne Dambldora”. Povodom ovog filma pripremili smo specijalno Arena fan veče, a kako bi ono bilo još magičnije, u saradnji sa Little Door 404, svaki posetilac će dobiti vaučer sa popustom, a najsrećniji i besplatnu dečju Escape Room igru! Karte su u prodaji.


Osim uzbudljivog filma i poklona, pre projekcije u holu bioskopa, od 16.30h do 19.30h posetioce bioskopa Arena očekuje i deo igre Little Door 404 u kojoj mogu da se oprobaju i uplove u potpuno novi i kreativni svet zabave Escape Room-a za decu u kojem ste upravo vi glavni junaci!


Profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. Kako ne može sam da ga zaustavi, pomaže mu Njut Skamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog ,,normalca”. U neverovatnoj misiji susreću se stare i nove čudesne zveri od kojih je deo na Grindelvaldovoj strani. Dambldor, međutim zbog velikog rizika i opasnosti, neće dugo ostati po strani.

U glavnim ulogama našli su se Mads Mikelsen, Džud Lou, Ketrin Vaterston, Ede Redmajn, Ezra Miler i Alison Sudol. Režiju potpisuje Dejvid Jejts.

 



comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 28.03.2024.

2024-03-28

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

UKUS LJUBAVI

Artur Kralj

Godzilla x Kong: Novo Carstvo 3D

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar