ARENA CINEPLEX | RODA CINEPLEX | MOBIL3DCINEMA
“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”
― Martin Scorsese
KONTAKT INFO
  • Adresa: Požeška 83a
    11030 Beograd
    SRBIJA
  • Telefon: +381 (0) 11 254 52 60

CENA ULAZNICE SAMO 150 DINARA ZA SVE FILMOVE 21.04.

Super nedelja u Areni Cineplex 21. aprila donosi nam sjajnu cenu od 150 dinara za sve filmove kao i super combo cene za kokice i sokove

U nedelju, 21. aprila Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima super nedelju!

Cena ulaznica za svaki od filmova sa repertoara iznosiće samo 150 dinara, nezavisno od termina prikazivanja ili formata. Super bioskopski dan postao je tradicionalno omiljena akcija fanova Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje nekoliko puta godišnje.

Kako bi bioskopski doživljaj bio potpun, Arena Cineplex će obezbediti filmofilima i dve specijalne SUPER COMBO ponude koje obuhvataju srednje kokice i točeni sok 0,25 po ceni od 150 dinara ili srednje kokice i 2 velika točena soka 0,5 po ceni od 250 dinara.

Filmovi koji će biti prikazani tokom ovog super bioskopskog dana su neki od najaktuelnijih naslova kako za najmlađe, tako i za starije. Neki od naslova koji će se naći na repertoaru 21. aprila su najnoviji filmovi – ekranizacija romana “After” koji je čitalačku publiku širom sveta bacio pod noge i koji s razlogom nazivaju naslednikom fenomena ,,Pedeset nijansi Sive“, kontra sistemska komedija “Bitanga s plaže”, u kojoj pored Metjua Mekonahija igraju i Snup Dog, Zek Efron i Ajla Fišer, “Pisma iz Venecije”, snimljen prema klasičnom romanu Henrija Džejmsa i “Prokletstvo ožalošćene žene“ koji nam donosi priču o ženi Ljoroni čiji pomen imena izaziva strah već decenijama među svim generacijama. Pored najnovijih naslova repertoar Super nedelje biće obogaćen i nekim od najgledanijih filmova trenutno kao što su “Balkanska međa” koji je pogledalo više od 200 000 ljudi, “Helboj“ koji vraća na velika platna glavnog junaka kultnog stipa “Dark Hors“ jedanaest godina nakon drugog dela i “Groblje kućnih ljubimaca“, zasnovanom na istoimenoj knjizi Stivena Kinga, koju je kritika proglasila “najstrašnijom“ do sada. Ljubitelji DC svemira uživaće u filmu „Šazam“, adaptaciji stripa sa Zakarijem Levijem u ulozi netipičnog superjunaka Šazama i Markom Strongom u ulozi glavnog negativca, dok će se na repertoaru naći i domaća komedija “Taksi bluz” kao i film “Hotel Mumbaj” koji je snimljen prema istinitom događaju. Najmlađe posetioce Arene Cineplex očekuju animirani filmovi “Dambo“, “Park čudesa“, “Kako da dresirate svog zmaja 3“, “Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“, “Korgi: kraljevski pas velikog srca” i “Aladin i leteći ćilim” sinhronizovani na srpski jezik!

Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego će biti omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex.

Karte će biti u prodaji od 16. aprila od 16 časova.

 


comments powered by Disqus



DANAS NA REPERTOARU 19.04.2024.

2024-04-19

Tačka povratka

NINA I JEŽEVA TAJNA (sinhronizovano)

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO

ZA DANAS TOLIKO

VAU VAU ZVEZDA 2 (sinhronizovano)

ISTERIVAČI DUHOVA: LEDENA PRETNJA

RUSKI KONZUL

JORGOVANI

Preuzmi aplikaciju

Roda cineplex brzi repertorar