25/12/2013

47 Ronina od 26.12. na repertoaru

Pogledajte epsku priču koja je postala najduža japanska legenda o 47 časnih samuraja koji su odali počast prevremenoj smrti njihovog vođe time što su ga osvetili.
Kijanu Rivs se spektakularno vraća akcionoj avanturi u filmu "47 Ronina“. Kad izdajnički vojni zapovednik ubije njihovog vladara i protera vojsku, 47 samuraja bez vođe zakleće se na osvetu i vraćanje časti. Oterani iz svojih domova i raštrkani širom zemlje, ova grupa Ronina moraće da potraži pomoć od Kaja (Rivs) – meleza koga su jednom odbili – za borbu kroz divlji svet mitskih zveri, čarolija menjanja oblika i neverovatnih užasa.
 
Kad ovaj prognani, zarobljeni izgnanik postane njihovo najsmrtonosnije oružje, on će se pretvoriti u heroja koji će inspirisati ovu ekipu malobrojnih pobunjenika da osvoji večnost.
 
Zasnovana na epskoj priči koja je postala najduža japanska legenda, ova neverovatna priča o izuzetnoj hrabrosti potiče iz ranog 18. veka, kad je 47 časnih samuraja odalo počast prevremenoj smrti njihovog vođe time što su ga osvetili.
 
U ovoj fascinantnoj ekranizaciji nacionalne legende Japana, priča o velikoj žrtvi Ronina i večnoj časti je sad ponovo rođena za neke nove generacije.
 


comments powered by Disqus

Uskoro

Star Wars: The Last Jedi
JUMANJI
DEDA MRAZ